Armiga Udvider med værktøjsfabrik

15-11-2017

Den nordvestjyske underleverandør udvider med et 3. forretningsområde, så virksomheden nu råder over både automation, spåntagning og værktøjsfremstilling in-house.

Efter nogle udfordrende år med faldende oliepriser og heraf ordrenedgang til den norske offshore sektor vejrer underleverandøren, ved Thisted, atter morgenluft. Armiga har gennem mange år været underleverandør til danske og udenlandske maskinbyggere, som har set gode muligheder i virksomhedens store maskinpark der spænder fra få mm og op til over 5 meters længde inden for fræsning.

Sideløbende med den spåntagende bearbejdning har Armiga gennem mange år leveret højteknologiske automationsløsninger – med udgangspunkt i fleksible industrirobotter. For at styrke fundamentet yderligere har virksomheden valgt at udvide med en værktøjsfabrik.

Direktør og ejer hos Armiga, Michael Sørensen udtaler ”Med opstart af værktøjsfabrikken udnytter vi vores viden omkring emballageværktøjer og vores eksisterende maskinfabrik og spreder hermed vores engagement til helt nye brancher.

Investeringen i værktøjsafdelingen bliver den største i Armiga’s historie og vi forventer os meget af de nye tiltag, som også betyder nyansættelser i både produktion og konstruktion.”

Opbygningen af værktøjsfabrikken sker med udgangspunkt i samarbejdet med en stor, international emballageproducent, hvor Armiga skal levere og servicere formværktøjer direkte til kundens produktionslinje.

Armiga A/S er en dansk underleverandør grundlagt i år 2000. Virksomheden beskæftiger 25 ansatte og kernekompetencen er spåntagende bearbejdning af komponenter i alle metaller og plasttyper til danske og udenlandske virksomheder.


Kompetencer
Kontakt
Brochurer